2011. október 11., kedd

Ez horgaszat?

A híd alatt tömeg,felette tömeg,és ahol a képen nem látszik,ott is tömeg....A vízben a kis kínai szaporulat villantóval akasztgatta az ívó pinkeket!
Elkezdődött a szokásos őszi lazac őrület.
Ez azért elég durva szerintem!Egymás seggében állnak,pár halért.
Jó hely a gyereknek.Döglött halak közt játszani...
Ez meg egy "laza" nap.Ennél sokkal többen nyomják hétvégén!

Elkezdodott a szokasos oszi lazac orulet.Az ismert es konnyen megkozelitheto helyeken 7koznap tobb szazan.7vegen tobb ezren(!!!) fogjak a halat,ahogy csak tudjak.Uszo,villanto,gorgetos cucc,legyes szereles,minden jatszik.Az orulet elejen kint voltam 2-3 alkalommal,de 2 hete mar nem megyek ki,mert brutal,ami kint megy.Egymast tapossak par halert!Kepesek akar verekedni is a helyekert!A kaput nekem is az tette be,hogy a chinook utan a nyakamra alltak a kinai szemetladak.Arra meg nincs szuksegem,hogy vmelyiket pofan vagjam.Inkabb nem fogok lazacot,ha ezen mulik.Meg az elejen a chinook utan kikaptam par pinket a konyhara,aztan slussz.Megyek inkabb a tokokat abajgatom,ott legalabb egyedul v max. 2-en vagyunk a csonakban ;-)
A mult hetvegen viszont a legyes palyafutasom egyik legnagyobb pecajat hoztuk ossze!Hihetetlen atlag sulyu pisztrangokat fogtunk az Adams riveren!Sok es nagy(1-2kg!) hal akadt,amit az utolso nap megfejelt egy gyonyoru 70cm koruli Bull trout is!Mindezt az RX7 5# bottal!Errol hamarosan jon a bejegyzes sok keppel.

Pityu

3 megjegyzés:

  1. Szerintem is nagyon durva. Vagy inkább gusztustalan. Azonnal ez a videó jutott eszembe.
    http://www.youtube.com/watch?v=NQyAxUjUb68&feature=related
    Hihetetlen, számomra ilyen helyen két ember már tömeg.

    VálaszTörlés
  2. Hát ez jó távol van a sporthorgászattól. Ugyanakkor azt sem lehet elvárni, hogy hátat fordítsanak a könnyű prédának. Mind messzebb és messzebb kell utazni az élményért. Ez van mindenhol.

    VálaszTörlés
  3. Ez minden csak nem sport.Csakis a husrol szol.Ezert keresunk mi is csendesebb helyet.Inkabb kevesebbet fogok,de eleg a sok idiotabol!2 hete eszen a helyen 30-40 auto kerekeit szurtak ki vagy eresztettek le egy nap alatt!Volt akinek mind a 4 gumijat.Mondom,tiszta IDIOTAK!!!

    VálaszTörlés