2014. október 28., kedd

Istvan es Geza batyam turaja.

 Nagyon ados maradtam meg ezzel a tavalyi bejegyzessel.Az elmult honapok suru esemenyei miatt,egyaltalan nem maradt idom a blogra.Ez ugy tunik egy ideig meg nem is fog valtozni.Talan a telen lesz ra egy kis idom




































Nagyon jo hangulatu egy het alatt rengeteg szep tokhal akadt es ment vissza a fotozas utan.Tobb 2m feletti is kijott nehany percre.Ezek kozul is a tura legszebb hala, egy gyonyoru 251cm,nagyon kover,jo kondiban levo "eromu" volt.Megizzasztott mindharmunkat.
A tokhalak mellett egy kis idot a lazacoknak is szenteltunk.Chum lazac uszora es jiggre jott.Ezek ikraja lett kesobb a csali is.A bejegyzes apropoja,hogy Istvan es Geza bacsi a hetvegen erkezik,hogy ismet szet csapjon a halak kozt ;)

Pityu

5 megjegyzés:

  1. Beszédes fényképek... az ember csak nézi, nézi, és álmodozik :-)

    Üdvözlettel Stockholmból
    Zsolt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsolt!
      Jo regen nem beszeltunk mar!Remelem minden rendben veletek.Ne csak almodozz,hanem latogass meg egyszer es valora valtjuk ;)
      Udv:
      Pityu

      Törlés
  2. Engedje meg, hogy asztaqrva... :-o Döbbenetes méretű állatok! :D Egy ilyen terminátor mögött lehet vízisielni is, ugye? Remélem, hogy nem lettek visszadobva, hanem meg lettek eve...Gondolom egy falunyi ember tud vacsorázni egy ilyenből... :D
    Sikeres pecálást, üdv Gege

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Gege,
      Mint a rovid leirasban is emlitetem,a halak fotozas utan mind el lettek engedve!Szigoruan vedettek!Itt szerencsere meg idoben felismertek,hogy ha az emberek mind felfaljak,akkor nemsokara csak fotokon nezhetjuk oket.Amiota letiltottak a megtartast,azota szepeb gyarapod az allomany es a vilag legjobb tokhalas vize a Fraser!Jo napokon akar 15-20db hal is foghato.Szoval nem falueteto a viz,hanem horgasz paradicsom! ;)
      Udv:
      Pityu

      Törlés
  3. Ja, én is majdnem Stockholmból... :D
    Gege

    VálaszTörlés