2011. július 12., kedd

Sturgeon,a hajó avató hal.

5 megjegyzés:

  1. Kereszturi Pisti2011. július 13. 0:58

    Jo volt ujra latni es atelni:) Remelem meg sok ilyen elmenyben lesz reszunk!

    VálaszTörlés
  2. Jó kis videó, a zenei aláfestés is jól passzol, főleg a kapással "szinkronizálva". Apropó, hány keze van az operatőrnek? :-))

    Ügyesek voltatok, főleg azért, mert a nagy izgalomban/küzdelemben nem futottatok neki a partnak, vagy zátonynak.

    VálaszTörlés
  3. Haver,meg csak most kezdodik!!! ;-)

    Zsolti:
    A zene passzolasa,csak utolag derult ki!Veletlen egybe eses :-) az operatornek kb. 3 keze volt.Hol Pisti,hol en tartottam a kamerat,hol csak le volt dobva az ulesre,de annak a nagyjat kivagtam.Zatony nem volt a kozelben,de a tutaj kikoto oszlopok es a hidak pillerei nagyon kozel voltak!Nagyon durva erok vannak ott a vizben.Esznel kell am lenni,de nagyon,nehogy bajba keruljon az ember!Ha nem lennek biztos magamban,nem mentem volna ki.A motor miatt volt egy kis gyomor gorcs.Ha ott nem indul,akkor gaz van.Szerencsere tokeletesen szerepelt az is ;-)
    Egy vacak benzin csovon mult minden.Azota mint a Doxa,ugy ketyeg :-D

    VálaszTörlés
  4. Ez igen.Nagyon szép hal.Remek videó.Igazán méltó hajóavató.Ahogy elnéztem jutott csak eszembe,hogy amilyen mákos vagy bele fogsz futni valamelyik igazán bődületes mázsás állatba,és felvetődött a kérdés,hogy fér bele a hajóba??Ne haragudj igazán nem akarok rosszmájú lenni,de 1 kétszer ekkora hal igazán nagy ribilliót tud csapni főleg a csónakban. Üdv András

    VálaszTörlés
  5. Koszi Andris!
    Nagyon remelem,hogy nem kell sokat varni a mazsas halra ;-) eleg kozel a csonakhoz forognak,ugranak!Az itteni "iratlan" szabaly szerint kb. 6'(180cm) hosszig huzzak a csonakba,azon felul ketel kerul a farkara v. a szajan vezetik at es a hajo mellett ,lassan a parthoz vontatjak.A part kozelben merik es fotozzak,aztan elengedik.Ennel nagyobb hal mar komolyan megserulhetne a hajoba huzassal!Ezert ribilliot sem csapnak a csonakban :-)
    Udv:
    Pityu

    VálaszTörlés