2010. október 15., péntek

Józsibá.

A múlt héten Ági(a Sturgeon vadász"partnerem") egy Chilliwack-i horgász boltban,Sturgeon fogásra alkalmas parti hely után érdeklődött.Néhányat felsoroltak a közelben,többek között a mi "kedvenc" Hope-i mély forgónkat is.Mondta,hogy azt már ismerjük,épp nemrég alázott le minket ott vmi állat.Erre a csávó vigyorogva mondja,hogy akkor ti is találkoztatok már az öreggel.Mondott vmi nevet is rá,de azt már nem tudni mit.Ismerik régóta.Partról még senkinek sem sikerült kifogni,csak csónakból!Mindent elszaggat partról.Rafkós vén pöcs lehet ;-) A legutóbbi méretei 9,5',ami közel 3m!!!A súlya kb. 250-270kg körül lehet!Nem csoda,hogy lazán megszívatott...Akikor ezt meséltem a Wadernek gondoltam adni kéne neki vmi nevet.Az első név,ami eszembe jutott az a Józsibá :-)))
Akkor erre a névre kereszteltem a mumusomat.Remélem nekem sikerül kiterelni pár fotó erejéig ;-)
7végén próba ;-) új bot+új orsó+új,bika zsinór.Kíváncsi vagyok leteszteli-e?

Pityu

3 megjegyzés:

  1. Nos, Pityu, remélem sikerül megszelidítened Józsi bácsit,(én nem ismerem annyira tehát nekem csak bácsi)de ha nem, majd megyek azt ketten lehet többre megyünk.
    Üdv: Gyuszi
    U.i. : Király a blog!!

    VálaszTörlés
  2. Hát a múlt 7végén nem tette tiszteletét senki a családból :-( Pedig rendes felkészültem rájuk!No majd legközelebb ;-)

    Mada: a keresztapa én voltam ;-)

    VálaszTörlés